ЗА ЛЕТЕРА КАТАЛОГ УСЛУГИ ПОРЪЧКИ РАЗПРОСТРАНЕНИЕ
EN  БГ
ЦЕНИ НА УЧЕБНИЦИ НА ИЗДАТЕЛСТВО "ЛЕТЕРА" ЗА 2-ри - 7-ми КЛАС, ОДОБРЕНИ ОТ МОН (САМО ЗА УЧИЛИЩА И ОБЩИНИ) - 2018/19г.
ЦЕНИ НА УЧЕБНИ ПОМАГАЛА "LOGICO PRIMO" НА ИЗДАТЕЛСТВО "ЛЕТЕРА" ЗА ПГ, ОДОБРЕНИ ОТ МОМН ЗА УЧИЛИЩА, ДЕТСКИ ГРАДИНИ И ОБЩИНИ) - 2018/19г.
Каталог > Учебна литература > Чужди езици > Френски език > 8.–12. клас
Палто със спомени
Палто със спомени

от Гют Жоли


Гют Жоли е учителка, скулпторка, илюстраторка и писателка. Автор е на различни произведения, комикси, разкази, книги за деца. Обича да пътува и организира различни срещи с деца и възрастни. Умело съчетава написаното от нея със свои илюстрации и колажи.

Книгата "Палто със спомени" е публикувана в рамките на програмата за участие в книгоиздаването ВИТОША и се ползва с подкрепата на Министерството на външните работи на Франция и на Френския институт в София.

Билингвата е подходяща за ученици в 8. клас в езиковите и хуманитарни гимназии.


Една малка пътешественичка открива стари тайни...
Олга прекосява Сибир, на път към Александровск, разположен на остров Сахалин, пристанището, където някога е пристигнала нейната прабаба. За да научи нещо за своята далечна родственица, Олга се изправя срещу сенките на миналото, противопоставя се на един сърдит великан, на един вонящ козел, близо до един опожарен фар, и на несправедливи възрастни. Въпреки заплахата, която е надвиснала над нейните приятели - вълка и тюленчето, Олга приема предизвикателството...


меки корици,
черно-бели,
144 с.,
13,00 лв.,
ISBN: 978-954-516-909-0