ЗА ЛЕТЕРА КАТАЛОГ УСЛУГИ ПОРЪЧКИ РАЗПРОСТРАНЕНИЕ
EN  БГ
ЦЕНИ НА УЧЕБНИЦИ НА ИЗДАТЕЛСТВО "ЛЕТЕРА" ЗА 2-ри - 7-ми КЛАС, ОДОБРЕНИ ОТ МОН (САМО ЗА УЧИЛИЩА И ОБЩИНИ) - 2018/19г.
ЦЕНИ НА УЧЕБНИ ПОМАГАЛА "LOGICO PRIMO" НА ИЗДАТЕЛСТВО "ЛЕТЕРА" ЗА ПГ, ОДОБРЕНИ ОТ МОМН ЗА УЧИЛИЩА, ДЕТСКИ ГРАДИНИ И ОБЩИНИ) - 2018/19г.
Каталог > Справочна литература > Наръчници
Развитие на персонала в училище - нова задача на училищното ръководство
Развитие на персонала в училище - нова задача на училищното ръководство

от Бианка Ендер, Антон Шритматер


Помагалото е адресирано към всички директори на училища, които смятат развитието на учителската колегия за част от служебните задължения.

– С помощта на седемте полета на действие при развитието на персонала и свързаните с тях пет форми на разговор авторите се опитват да подпомогнат училищните ръководства в овладяването на тази задача. Основният мотив е да се обърне внимание на специфичната ситуация в училищата, да се назоват открито деликатните моменти и „основателни аргументи срещу мерките за развитие на персонала от страна на директорите“.
– Представените седем полета на действие са: да се показва съпричастие; да се предоставят пространства за подкрепа и сътрудничество; да се стимулира индивидуалната квалификация; да се инициират импулси и конструктивна обратна връзка; да се провеждат консултации в критични ситуации; подкрепа в трудни моменти; работа с портфолио.
– Изданието е осъществено с любезното съдействие на „КултурКонтакт“, Австрия, и „Гьоте-Институт“, София.


меки корици,
черно-бели,
60 с.,
10,00 лв.,
ISBN: 978-954-516-623-5