ЗА ЛЕТЕРА КАТАЛОГ УСЛУГИ ПОРЪЧКИ РАЗПРОСТРАНЕНИЕ
EN  БГ
ЦЕНИ НА УЧЕБНИЦИ НА ИЗДАТЕЛСТВО "ЛЕТЕРА" ЗА 2-ри - 7-ми КЛАС, ОДОБРЕНИ ОТ МОН (САМО ЗА УЧИЛИЩА И ОБЩИНИ) - 2018/19г.
ЦЕНИ НА УЧЕБНИ ПОМАГАЛА "LOGICO PRIMO" НА ИЗДАТЕЛСТВО "ЛЕТЕРА" ЗА ПГ, ОДОБРЕНИ ОТ МОМН ЗА УЧИЛИЩА, ДЕТСКИ ГРАДИНИ И ОБЩИНИ) - 2018/19г.
Каталог
ЖЕКО
ЖЕКО

от ДИАНА ПЕТРОВА


За книгата:
„Жеко“ е книга, написана от името на едно куче и как то усеща чувствата и действията на хората.
От пристигането в къщата на своите стопани, през вдигането на ушите и уроците по ходене с повод до срещите с таралежа, лисицата, дядото. Жеко все се забавлява и учи. Той се сприятелява с други кучета, пази оградата, запознава се с косачката, с парфюмите в махалата и извършва куп бели. Жеко винаги извлича извод от преживяванията – понякога весел, често поучителен. Деца и възрастни ще се забавляват наравно със случките и разсъжденията на едно изключително животно – кучето Жеко!

За автора:
Диана Петрова има пет издадени книги с приказки, две от които са бестселъри – „Мъдри приказки“ и „Приказки за цялото семейство“, с приз от „Бисерче вълшебно“. Автор е на първата книга с приказки за осиновени деца в България – „Двойната планета“, на „Необикновени приказки за смартфони и още нещо…“, както и на „Приказки от Изгрева“, създадени по разкази на ромски деца. Била е член на жури в два детски конкурса: „Петя Дубарова“ и „Моят учител супергерой“ на фондация „Тебешир“. Преподава творческо писане за деца и юноши в школата „Заешката дупка“ и към фондация „Елизабет Костова“.меки корици,
черно-бели,
128 с.,
15.00 лв.,
ISBN: : 978-619-179-152-1