ЗА ЛЕТЕРА КАТАЛОГ УСЛУГИ ПОРЪЧКИ РАЗПРОСТРАНЕНИЕ
EN  БГ
ЦЕНИ НА УЧЕБНИЦИ НА ИЗДАТЕЛСТВО "ЛЕТЕРА" ЗА 2-ри - 7-ми КЛАС, ОДОБРЕНИ ОТ МОН (САМО ЗА УЧИЛИЩА И ОБЩИНИ) - 2018/19г.
ЦЕНИ НА УЧЕБНИ ПОМАГАЛА "LOGICO PRIMO" НА ИЗДАТЕЛСТВО "ЛЕТЕРА" ЗА ПГ, ОДОБРЕНИ ОТ МОМН ЗА УЧИЛИЩА, ДЕТСКИ ГРАДИНИ И ОБЩИНИ) - 2018/19г.
Каталог
Коля
Коля

от Артюр Жапен


За книгата:
Загадъчната смърт на великия Чайковски и до днес вълнува духовете. Освен от успехи и слава, целият му живот е белязан от тайни и драматични вътрешни преживявания, които малцина разбират.
Романът, основан на действителни събития, развиващи се в Санкт Петербург и Европа, и изключително добре документиран, е вълнуващ литературен трилър. Младият Коля се опитва да проникне в плетеницата от умело прикрити загадки, психологически игри, интриги, заговори, традиции на честта, посегателства над личността и свободата. Висшето общество ревниво се отбранява срещу всеки опит за нарушаване на статуквото. Сам израсъл в света на мълчанието, Коля е твърдо решен да се пребори с премълчаването на истината. Остава обаче въпросът струва ли си да се разкрие тя?

За автора:
Нидерландският писател Артюр Жапен (1956) е автор на романи с исторически фон и персонажи с интересна съдба. В тях винаги преобладават човечността и разбирането, мъдрият и хуманен поглед към света на великите личности.


меки корици,
черно-бели,
288 с.,
24,99 лв. лв.,
ISBN: 978-619-179-150-7