ЗА ЛЕТЕРА КАТАЛОГ УСЛУГИ ПОРЪЧКИ РАЗПРОСТРАНЕНИЕ
EN  БГ
ЦЕНИ НА УЧЕБНИЦИ НА ИЗДАТЕЛСТВО "ЛЕТЕРА" ЗА 2-ри - 7-ми КЛАС, ОДОБРЕНИ ОТ МОН (САМО ЗА УЧИЛИЩА И ОБЩИНИ) - 2018/19г.
ЦЕНИ НА УЧЕБНИ ПОМАГАЛА "LOGICO PRIMO" НА ИЗДАТЕЛСТВО "ЛЕТЕРА" ЗА ПГ, ОДОБРЕНИ ОТ МОМН ЗА УЧИЛИЩА, ДЕТСКИ ГРАДИНИ И ОБЩИНИ) - 2018/19г.
Каталог > Художествена литература > Преводна литература > ЛЕТЕРА ХИТ КОЛЕКЦИЯ
Медальонът отвътре
Медальонът отвътре

от Гюлсерен Будайъджъоглу


За книгата:
В романа „Медальонът отвътре“ Гюлсерен Будайъджъоглу разказва истории, базирани на истински случаи, взети от реалната й практика на психотерапевт.
„Да си невидим свидетел на разговори между лекар и пациент е изкушаващо любопитство за почти всеки,“ споделя авторката.
И докато героите отварят сърцата си и споделят най-дълбоките си тайни и терзания, терапевтката от своя страна също открито описва своите чувства, мисли и колебания по време на сеансите, докато търси със сетивата, знанията и опита си вярната посока и успешния изход за всеки отделен случай.
Историите са разнообразни и изненадващи, както може да ги поднесе единствено реалният живот. Описаните психически разстройства са представени най-вече чрез преживяванията на самите пациенти, без да са натоварени с научни дефиниции и термини.
Читателят ще съпреживее историите на три красиви сестри, страдащи от мания за чистота, която руши живота им..., на млада жена, подлагана на системен побой от най-ранно детство..., на момиче от добро семейство, което избира проституцията за своя професия..., на лекар, който се самообявява за пророк..., на ученичка, заплашваща да отнеме живота си...За автора:
ГЮЛСЕРЕН БУДАЙЪДЖЪОГЛУ е родена в Анкара. Завършва Медицинския факултет на Анкарския университет и специализира психиатрия в университета „Хаджеттепе“, където остава на работа като преподавател. През 2005 г. основава първия частен психиатричен център н Турция – „Медальон“, на който е председател на борда на директорите.
Автор е на най-четените книги в Турция: „Момичето на прозореца“, „Шах на царя“, „Трите цвята на греха“ и бестселъра „Върни се към живота“, по който е създаден сценарият на нашумелия тв сериал „Завинаги“. Историите на настоящия роман също са залегнали в основата на тв поредици. Тя е автор, който чрез своите разкази и романи представя психиатрията по достъпен и интересен начин.


меки корици,
цветни,
440 с.,
32,00 лв.,
ISBN: 978-619-179-156-9