ЗА ЛЕТЕРА КАТАЛОГ УСЛУГИ ПОРЪЧКИ РАЗПРОСТРАНЕНИЕ
EN  БГ
ЦЕНИ НА УЧЕБНИЦИ НА ИЗДАТЕЛСТВО "ЛЕТЕРА" ЗА 2-ри - 7-ми КЛАС, ОДОБРЕНИ ОТ МОН (САМО ЗА УЧИЛИЩА И ОБЩИНИ) - 2018/19г.
ЦЕНИ НА УЧЕБНИ ПОМАГАЛА "LOGICO PRIMO" НА ИЗДАТЕЛСТВО "ЛЕТЕРА" ЗА ПГ, ОДОБРЕНИ ОТ МОМН ЗА УЧИЛИЩА, ДЕТСКИ ГРАДИНИ И ОБЩИНИ) - 2018/19г.
Каталог > Художествена литература > Преводна литература > ЛЕТЕРА ХИТ КОЛЕКЦИЯ
ЛЮБИМО ДЕТЕ
ЛЮБИМО ДЕТЕ

от РОМИ ХАУСМАН


Той казва кога е ден и кога нощ.
Като Господ.

Емоционално шокиращ и същевременно дълбоко вълнуващ трилър разгръща късче по късче панорамата на един ужас, който надхвърля всякакви човешки представи.

Една млада жена е откарана в болницата след пътно произшествие. С нея е дъщеря й, която разказва ужасяваща история. Очевидно жената е била отвлечена и е била принудена да живее години наред с двете си деца в хижа в гората. Похитителят й, които се смята за неин „съпруг“, държи семейството си откъснато от външния свят и е наложил строги правила, според които дори ползването на тоалетна е определено до минута. Съвсем скоро след постъпването й в болницата се поражда съмнение: дали това не е изчезналата преди 14 години Лена Бек?
Пострадалата отговаря на профила на отвлеченото момиче, но семейството й се кълне, че това не е тяхната Лена.
Бягството на младата жена е само началото на нейния кошмар, защото мъчителят й ще се върне, за да си вземе онова, което смята, че му принадлежи…
Този трилър започва оттам, където другите свършват.


За автора:
Роми Хаусман е родена през 1981 г. и на 24 години вече работи като шеф на редакцията на телевизионна продукция в Мюнхен. След раждането на сина си работи на свободна практика за телевизията, а от 2016 г. редовно пише за блога www.mymonk.de.
Трилърът „Любимо дете“ е нейният първи роман, по който е заснет сериал.
Роми Хаусман живее със семейството си в уединена горска къща недалеч от Щутгарт.


меки корици,
черно-бели,
284 с.,
23.00 лв.,
ISBN: 978-619-179-146-0