ЗА ЛЕТЕРА КАТАЛОГ УСЛУГИ ПОРЪЧКИ РАЗПРОСТРАНЕНИЕ
EN  БГ
ЦЕНИ НА УЧЕБНИЦИ НА ИЗДАТЕЛСТВО "ЛЕТЕРА" ЗА 2-ри - 7-ми КЛАС, ОДОБРЕНИ ОТ МОН (САМО ЗА УЧИЛИЩА И ОБЩИНИ) - 2018/19г.
ЦЕНИ НА УЧЕБНИ ПОМАГАЛА "LOGICO PRIMO" НА ИЗДАТЕЛСТВО "ЛЕТЕРА" ЗА ПГ, ОДОБРЕНИ ОТ МОМН ЗА УЧИЛИЩА, ДЕТСКИ ГРАДИНИ И ОБЩИНИ) - 2018/19г.
Каталог > Художествена литература > Преводна литература > ЛЕТЕРА ХИТ КОЛЕКЦИЯ
Помогни ми!
Помогни ми!

от Аслъ Перкер


От дълго време тя не може да спи, очите й са потънали в тъмни кръгове, но Аслъ пази своите тайни в себе си, рядко споделя нещата от живота си и не търси утеха в другите. Единственият човек, с когото би разговаряла - баба й, си е отишла наскоро. Никой друг няма значение...
...Тя не е толкова близка с домашните любимци, така както и с хората. Тя може да е един от малкото творци, които не харесват котки, но е принудена да заживее с котка, когато я приемат в програмата за писателски стаж в Австрия.
Котката не е единствената новост в живота й. Тя среща възрастна благородна жена, която твърди, че е 130-годишна и не може да умре. И се сприятелява с красив мъж в инвалидна количка, към когото не е безразлична.
Дали старицата лъже? А възможно ли е баба й да се е превъплътила в котката? Колко пъти някой може да стане убиец? И дали краткият престой в провинциално австрийско градче е подходящото време да завърже нова любовна връзка? Макар да е подвластна на обичайното схващане за нещата от живота, все пак творецът в Аслъ я кара да ги приеме в тяхната необичайна същност...

Аслъ Перкер е родена през 1975 г. в Измир, Турция. Завършва Измирския университет, работи като копирайтър в рекламна агенция и журналист. През 2001 г. се мести в Ню Йорк, където е преводач и репортер. Първият ù роман „Миризмата на другите“ е публикуван през 2005 г. През 2010 г. се връща в Истанбул и работи като журналист, блогър и редактор. През 2011 г. е издаден психологическият ù роман „Суфле“ – бестселър, преведен на над 20 езика.


меки корици,
цветни,
200 с.,
18 лв.,
ISBN: 978-619-179-143-9